Staňte se testerkou pro Dr. Max BABY!

11. 7. 2020 · 5 minut čtení

Výhradně členové Dr. Max BABY mají možnost zúčastnit se exkluzivního testování kosmetického přípravku Balzám pro klidnější spánek od francouzské značky dětské kosmetiky Mustela.



Staňte se testerkou pro Dr. Max BABY s luxusní značkou dětské kosmetiky Mustela.
Otestujte nového pomocníka francouzské dětské kosmetiky Mustela.

Večerní rituály a dětská kosmetika

V každé rodině jsou večerní rituály trošku jiné. Někde se miminko koupe už před sedmou hodinou a večeří až poté, v jiných domácnostech je naopak nejdřív večeře, následuje koupání a pak rovnou do postýlky.

Ať mají večerní rituály jakoukoliv podobu, jsou pro malé dítě nesmírně důležité. Každodenní opakování v dítěti posiluje pocit jistoty, protože i malé miminko se večerní program naučí a rutinní opakování mu přináší pocit klidu a ujištění, že všechno je tak, jak má být. Dodržování večerních rituálů také děťátku pomáhá usnout a klidně spát. A to je pro dítě, ale také pro rodiče velmi důležité, protože spánek je pro rodiče malých dětí většinou luxusní záležitost a je potřeba jej podporovat všemi možnými způsoby.

Jedním z relativně drobných, ale účinných podpůrných prostředků může být právě dětská kosmetika. Určité kombinace vonných příměsí mohou dítěti dlouhodobě pomáhat ke klidnějšímu spánku a rychlejšímu usínání.

 


Oleje a krémy pro lepší spánek

Aromaterapie obecně je v posledních dekádách rychle se rozvíjející nauka o účincích vůní na lidský organismus. Díky ní tak známe druhy bylinných esencí, které mají blahodárný vliv na uklidnění, relaxaci a kvalitu spánku.

Patří mezi ně typicky levandule, mateřídouška, lipový květ, meduňka, borovice, kozlík lékařský, tymián nebo široce oblíbený heřmánek.

U malých dětí je ale potřeba postupovat s vonnými esencemi nanejvýš patrně, vyšší intenzita vůně naopak dětský spánek naruší. Pokud sami nemáte zkušenost s profesionální aromaterapií u malých dětí, raději se do žádných domácích experimentů nepouštějte.


Balzám Mustela pro lepší spánek napomáhá miminko zklidnit a navodit uvolněný pocit.
Velkým benefitem večerní masáže je i zklidnění miminka a lepší spánek.

Balzám pro klidnější spánek Mustela

Hlavní vonnou esencí je lipový květ doplněný uklidňujícím heřmánkem a nádechem borovicové silice, to vše ve velmi jemné intenzitě.

Základem pečujícího krému je patentovaná přírodní formule Avocado Perseose®, která efektivně chrání křehkou kožní bariéru dětské pokožky, příjemnou texturu tvoří bambucké máslo s medovým extraktem.


Udělejte si vlastní rituál

Naneste balzám na hrudník miminka až 2x denně před spaním a jemně ho vmasírujte do pokožky. Společně strávené chvíle můžete ozvláštnit masáží, která miminku poskytne nejen potěšení, ale i stimulaci, díky níž si bude lépe uvědomovat své tělíčko.

Jak na zklidňující masáž, se dozvíte na naší facebookové stránce zde.


Máte zájem otestovat nového pomocníka pro vaše večerní rituály a zároveň svým hodnocením pomoci ostatním rodičům malých dětí?

Přihlášení k testování je možné pouze od 13. do 17. srpna 2020 prostřednictvím výše uvedeného odkazu. Před přihlášením si přečtěte podrobné podmínky účasti na testování, najdete je zde.

Nabídka účasti na testování platí pouze pro registrované členy Dr. Max BABY.

Předem děkujeme všem zájemcům o testování!

Na výsledky testování se můžete těšit v jednom z našich zářijových článků.


Články k tématu Staňte se testerkou pro Dr. Max BABY!

  • Těhotenská cukrovka

    Těhotenská cukrovka

    · 4 minuty čtení
    Nepříjemný test po 24. týdnu těhotenství a spousta mýtů kolem, to je těhotenská cukrovka. Co přesně ji způsobuje, jaké k ní máte předpoklady a jak vám může změnit těhotenství, se dozvíte v novém článku. 
  • Přehledné informace k očkování dětí

    Přehledné informace k očkování dětí

    · 7 minut čtení
    Která očkování jsou u dětí povinná a která si můžete zvolit? Kdy očkování začíná, co je potřeba vědět předem a na co se připravit po očkování? Přehledné informace o očkování dětí včetně očkovací tabulky vám přinášíme v našem článku.
  • Mastitida neboli zánět mléčných žláz

    Mastitida neboli zánět mléčných žláz

    · 6 minut čtení
    Bolavá prsa a horečky. Zánět mléčných žláz je onemocnění, které může při neléčení znemožnit další kojení dítěte a v extrémních případech končí na operačním sále. Proč a jak zánět v prsu vzniká , jak se mu dá předcházet, jak jej rozpoznat a jak ho řešit, píše Dr. Max BABY.