Výsledky testování Balzámu pro klidnější spánek Mustela

25. 9. 2020 · 4 minuty čtení

Z řad našich maminek z programu Dr. Max BABY jsme vybrali 50 testerek a poslali jsme jim Balzám pro klidnější spánek od francouzské značky dětské dermokosmetiky Mustela. Nechali jsme je po dobu dvou týdnů pozorovat, jaký vliv má jeho pravidelné používání na spánek dětí a jak jim celkově vyhovuje. Nyní vám přinášíme výsledky – reálné zkušenosti maminek.  



Výsledky testování Balzámu pro klidnější spánek Mustela.
Balzám pro klidnější spánek Mustela testovalo 50 maminek nejmenších dětí.

Může mít krém vliv na usínání?

Složení Balzámu pro klidnější spánek Mustela vychází ze zkušeností působení aromaterapie. Cílem bylo vytvořit krém s uklidňující vůní pro nejmenší děti, který jim pomůže s usínáním a zkvalitní spánek, to vše při maximální šetrnosti k citlivé dětské pokožce.

Dominantní vonnou esencí ve velmi jemné intenzitě je lipový květ, doplněný uklidňujícím heřmánkem a nádechem borovicové silice. Základem pečujícího krému je patentovaná přírodní formule Avocado Perseose®, která efektivně brání křehkou kožní bariéru dětské pokožky, příjemnou texturu tvoří bambucké máslo s medovým extraktem. Pro maximální snášenlivost i pro citlivé, suché až atopické typy pokožky balzám neobsahuje parabeny, ftaláty ani fenoxyethanoly, je hypoalergenní, klinicky testovaný a obsahuje 97 % složek přírodního původu.

Přírodní byliny mají velkou moc. Když se jejich síla spojí s kvalitní, dermatologicky testovanou kosmetikou, může vzniknout přípravek, který skutečně podpoří kvalitu spánku. V případě Balzámu pro klidnější spánek od značky Mustela se to povedlo, alespoň to uvádí 78,6 % rodičů.


Co přesně k tomu naše testerky řekly?

  • „Náš malý má teď období růstu zoubků, po namazání lépe usínal.“
  • „Kosmetiku Mustela jsem neznala, a jakmile jsem vyzkoušela krém pro klidnější spánek, tak jsem koukala, jaký zklidňující efekt přinesl. Moje malá dcerka vždycky po chvilce utichla od pláče a po chvilce houpání spinkala jako dudek. Opravdu úžasný dojem!“
  • „Překvapilo mě po používání krému večer lepší usínání.“
  • „Dcera mi po tom spala klidněji, vzbudila se třeba jen 1x za noc, normálně se budila i 4x, takže za mě opravdu super věc.“

Balzám Mustela se osvědčil i při nachlazení a lehkých respiračních obtížích

Balzám pro klidnější spánek Mustela obsahuje borovicové silice, které se při aromaterapiích běžně používají ke zklidnění mysli a navození pocitu harmonie a rovnováhy. Jejich specifická vůně je ale příjemná i při lehkých respiračních onemocněních či běžných potížích s dýcháním. I tohle byl efekt, o kterém naše testerky často mluvily v hodnocení.

  • „Krém velmi pěkně voní, dobře se roztírá i vstřebává. Příjemná vůně pomáhá i při dýchacích obtížích. Malá měla zrovna rýmu, takže super. Stejně tak si užívala i samotné mazání krémem – masáž hrudníku. Paráda.
  • „Velmi kvalitní produkt. Hodně nám pomohl s dýcháním díky vůni borovice.“
  • „Přípravek má velice příjemnou vůni, kterou jsem přirovnala k vůni lesa. Úplně jako když stojíte uprostřed lesa a nasáváte ten čerstvý vzduch s vůní stromů a jehličí. Úžasné!“
  • „Používali jsme jej při rýmě, kdy se synkovi špatně dýchalo kvůli ucpanému nosu. S Mustelou jsme měli klidnější noc a lépe se mu dýchalo, nebudil se tak často. Teď při růstu zubů jsme mazali zase. Malý byl klidnější a začali jsme mít takový pěkný rituál. Před každým spaním mu mažu malým množstvím prsa s jemnou masáží. Přípravek je moc super. Určitě ho doporučím dál.“

Výsledky testování Balzámu pro klidnější spánek Mustela1.
Balzám Mustela navozuje příjemný pocit pro spánek miminek.

A co snášenlivost na citlivou pokožku?

Bohužel v dnešní době mírně přibývá dětí, které od útlého věku zápolí s různými projevy alergie, dermatitidami a obecně citlivou pokožkou. Pro rodiče není snadné najít takovou kosmetiku, která bude vyhovovat specifickým potřebám pleti jejich miminka.

I my jsme mezi testerkami měli maminky dětí s citlivou pokožkou. Jak si Mustela vedla?

  • „Balzám krásně voní a náš Adámek při nanášení nepláče jako u ostatních krémů.“
  • „Vždycky když to Honzíkovi mažu na hrudníček, tak mi tam strká prsty a vždycky se o to otře. Je super, že když si dá prstíky potom do pusinky, nijak mu to neublíží. Je to super přípravek.“
  • „Je příjemný, nedráždí pokožku.“
  • „Jemně se roztírá, zklidňuje, nedráždí. Dokonce balzám vhodný pro i citlivou pokožku, za což jsem ráda, že se dceři neudělala vyrážka.“

Výsledky v číslech

Testování probíhalo v srpnu a září 2020 na vzorku 50 rodičů registrovaných v programu Dr. Max BABY, kteří Balzám pro klidnější spánek od značky Mustela denně aplikovali jemnou masáží na pokožku svých malých dětí.

  • 61,9 % uživatelek hodnotí vůni jako velmi příjemnou.

  • 69 % uživatelek hodnotí konzistenci jako velmi vyhovující.

  • 78,6 % uživatelek uvádí, že se jejich děťátku usíná lépe po použití přípravku Mustela Balzám pro klidný spánek.

  • 85,7 % uživatelek by doporučilopřípravek Balzám pro klidnější spánek Mustela.

  • 78,6 % uživatelek by se rozhodlo k nákupu daného produktu po ukončení testování.

  • 97,6 % uživatelek by rádo vyzkoušelo další produkty od značky Mustela.

Líbí se vám naše testování produktů?

Také byste rádi testovali nějaký nový produkt? Zaregistrujte se do programu Dr. Max BABY a příště se můžete do testování produktů také přihlásit. Dáme vám vědět předem.

Staňte se součástí Dr. Max BABY.


Články k tématu Výsledky testování Balzámu pro klidnější spánek Mustela

  • S jakými nemocemi se miminko může během prvního roku života nejčastěji setkat? Jak jej před nimi chránit? Které nemoci lze vyléčit v domácím prostředí, a kdy je naopak vhodné navštívit lékaře?
  • Rh faktor v těhotenství

    Rh faktor v těhotenství

    · 3 minuty čtení
    Co přesně je Rh faktor, co znamená, když je pozitivní nebo negativní, jak může ohrozit těhotenství a jaký je postup současné medicíny, to jsou otázky, na které přinášíme odpověď v novém článku na Dr. Max BABY.
  • Těhotenská cukrovka

    Těhotenská cukrovka

    · 4 minuty čtení
    Nepříjemný test po 24. týdnu těhotenství a spousta mýtů kolem, to je těhotenská cukrovka. Co přesně ji způsobuje, jaké k ní máte předpoklady a jak vám může změnit těhotenství, se dozvíte v novém článku.